Paula Seling si Ovi au o emisiune de divertisment la tv: “Duelul pianelor”

Au reprezentat cu succes de doua ori Romania la Eurovision, iar acum revin in atentie cu un nou proiect de televiziune. Paula Seling si Ovi vor fi prezenti, începând de luna viitoare, la TVR2, la emisiunea de divertisment „Duelul pianelor”.

Emisiunea va fi prezentata de Adrian Enache, iar Paula Seling si Ovi alături de echipele lor, se vor întrece pe plan muzical, în cadrul unor probe.

Muzica este de-a dreptul o terapie care îţi creează un echilibru interior. Recent, am pornit şi proiectul prin care am ocazia de a transmite mai departe, din experienţa acumulată în aproape 20 de ani de carieră, celor care încă îşi caută drumul în muzică”, a spus Paula Seling.

Intre timp Paula Seling și-a modelat trupul. Artista a vrut să fie mai sexy pentru noua ei emisiune TV.
Artista a slăbit aproximativ 10 kg. A renunţat la carne, consumă multe legume în stare crudă şi se bazează mult pe exerciţii fizice. Mai mult, aceasta a fost ajutată și de antrenorul Florin Uceanu, campion la culturism şi un guru pentru vedete în domeniul sportului. Drept răsplată că i-a modelat trupul, Paula i-a dat un rol în videoclipul “Weekend”, regizat de Ioana Gomoi, pe care l-au filmat la mare la finalul lui iulie, în Neptun.

“Fac destul de mult sport. Merg la sală de trei ori pe săptămână, unde lucrez intens exerciţii/programe de forţă. Totodată, mă număr printre norocoşii care au şansa de a face ceea ce le place.” a declarat artista citata de Click.ro.

Emisiunea „Duelul pianelor” va începe pe 16 octombrie de la ora 16:00.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.