Premieră! Colaboare muzicală între doi tineri muzicieni romani în străinătate

taniaDoi romani care locuiesc în afara graniţelor speră sa dea lovitura cu un nou single în limba romana. El, este Răzvan Ionescu, cel care  în 2012 cîştiga locul I la Top Romanesc, cu una din piesele sale, era un debut penru clasamentulc el mai loingeviv de muzică romaneasca. Ea, Tania Cepoi,  este o tînără din Bîrlad, stabilită la Stockolm de 4 ani.

Tînăra a absolvit Facultatea de Arte “George Enescu” din Iaşi şi, după facultate, a mai lucrat un an la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi, după care s-a mutat la Stockholm. Aici, a lansat deja două piese în limba ţării care a adoptat-o, iar acum, cînd l-a întîlnit pe Răzvan, care şi el e născut la Bîrlad, a lansat primul ei single în limba romană.

tania 2

 

Tatăl tinerei interpretei cu tînărul compozitor se cunosc, de aici şi colaborarea dinttre cei doi.

 “Eu am legături strînse cu tatăl ei, Liviu Ganea, de altfel şi compozitorul piesei, care m-a recomandat Taniei. În scurt timp am intrat în legătură cu ea şi am început înregistrarile la “Într-o zi” în studioul meu de aici din Stavanger – Norvegia. Casa de producţie se numeste Midnight Records”, spune Răzvan.

Music: Liviu Ganea
Text: Tania Cepoi
Producer: Ray Johnson

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.