Preselecții pentru Festivalul Iulian Andreescu: 12 octombrie. Vezi cine va cânta în recital anul acesta la festival!

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară Iulian Andreescu se va desfășura, anul acesta, în perioada 12-13 octombrie, la Turnu Severin. Evenmentul organizat de Centrul Cultural din localitate este structurat pe seară de concurs și seară de gală.

Seara de concurs va avea loc pe data de 12 octombrie, iar gala laureaților se va desfășura pe 13 octombrie. Tinerii cu vârste cuprinse între 16-30 de ani se pot înscrie la preselecția care va avea loc pe data de 12 octombrie începând cu ora 11.00, la Palatul Culturii Teodor Costescu. Taxa de participare la preselecții este 50 lei, iar pentru concurs cei selectați trebuie să aibă pregătite două piese din care una, obligatoriu, din muzica românească. Relații suplimentare despre regulament se pot obține la telefon 0744.904.079.

De menționat că pentru recitalul ediției s-a bătut palma cu tânăra și cunoscuta cântăreață Nicoleta Nucă. Câștigătoarea trofeului de anul trecut, Andreea Dumitriu, va susține de asemenea un micro-recital.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!