Randi lansează #FanaMea, o melodie ce marchează cei 14 ani de carieră muzicală ai artistului

#FanaMea este cea de-a noua piesă din cariera solo a lui Randi și încununează 14 ani de carieră muzicală. Artistul a atins culmile celebrității cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, și este unul dintre cei mai longevivi cântăreți de pe piața muzicală românească. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a propulsat pe scena muzicală, Randi s-a lansat solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: Prietena ta, piesă care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat să lanseze hit după hit. Piesele sale cumulează aproape 200.000.000 de vizualizări pe YouTube și se află constant în fruntea topurilor muzicale din România.

Acum, Randi lansează #Fana mea, o nouă piesă despre care spune:

Fana mea vorbește despre o iubire pierdută și promisiuni nerespectate. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica lui, nu inima, iar atunci când notele nu au mai sunat ca la început, a plecat. Toți ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiționat, și la bine și la rău, iar #FanaMea vorbește despre asta.

 

Videoclipul piesei este regizat de Roman Burlaca și a fost filmat la Chișinău. Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. „Posesoarea” ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.