Reinterpretari Beatles cu Orchestra Simfonică București la United Artists Festival

Duminică, 1 noiembrie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), Uniunea de Creație Intepretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), în parteneriat cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM), vă invită la a patra zi a festivalului United Artists, zi dedicată muzicii clasice.

Pe scenă vor urca artiști consacrați ai muzicii simfonice și jazz din România.

Va fi prezenta și Orchestra Simfonică București împreună cu dirijorul Daniel Jinga care va oferi reinterpretări într-o manieră originală a unor piese din repertoriul The Beatles dar și a unor soundtrackuri foarte cunoscute de filme.

Invitați Bubu Cernea, Marcel Pavel, Gina Pavel, Iordache Basilic, Vlad Miriță, Tudy Zaharescu Band, Ana Mardare, Florin Răducanu Symphonic Jazz Project și Dalila Cernățescu.

Accesul în Arenele Romane se va face începând cu ora 17:00, concertele urmând să înceapă la ora 18:00. Prezentator: Cabral Ibacka.

United Artists Festival pentru un INTERNET ECHITABIL

UCIMR si CREDIDAM oferă pasionaților de muzică live, în perioada 20 septembrie – 1 noiembrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei ediții United Artists Festival și cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii românești.

Evenimentul de anul acesta își propune să mobilizeze publicul pentru susținerea campaniei FAIR INTERNET și semnarea petiției pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu, precum și sărbătorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR și CREDIDAM, în slujba artiștilor.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va găzdui artiști renumiți de muzică pop, rock, folclorică și clasică pentru prima ediție a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea să semneze online petiția pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI, pe calculatoare amplasate în spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informații despre campania FAIR INTERNET găsiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro

Biletele pot fi achiziționate în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și costă 20 de lei până pe 1 noiembrie și 30 de lei în ziua concertului la intrare.

United Artist Festival este un proiect al UCIMR, în parteneriat cu CREDIDAM, susținut de BestMusic Live Concerts și BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.