Zdob și Zdub aniversează 20 de ani de activitate

Pe 20 noiembrie la Arenele Romane, trupa “Zdob si Zdub” va susține un concert aniversar  și va lansa un nou album sub forma unei compilații de piese needitate cu titlul, “20 de veri”, sub egida MediaPro Music.

Toamna se face vinul, toamna “Zdob și Zdub” serbează ziua de naștere.
Moldovenii vor fi protagoniștii unui show de excepție. Acest concert se va ține pentru toți fanii “Zdob și Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicală a “lăutarilor etno-rock”.
Zdubii vor serba jubileul  împreună cu  invitați speciali – artiști și persoane publice care le-au marcat cariera. Veți avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originală din Valeni, MC Vasile, Radu Almășan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleușan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). În deschidere va cânta trupa cult din Chișinău, “Cuibul” cu soliștii  Lidia Scarlat și Igor Dinga.
Mai tineri ca niciodată  Zdubii va așteaptă să cinstiți muzica împreună!
Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețelele iaBilet, Myticket și Eventim (Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX,  rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, Diverta, Humanitas, Germanos, Sala Palatului, Cărturești etc..) la următoarele prețuri:
-Golden Circle în fața scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)
-Acces General – primele 200 de bilete costă 50 de lei
-după epuizarea acestora, până pe 19 noiembrie, biletele Acces General costă 55 de lei
-la intrare biletele Acces General vor costa 60 de lei
Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.