Ruben din Peru in Romania lanseaza “Go Back in Time”

Ruben VillanuevaOriginar din Peru si stabilit in UK, Ruben este un artist nou pe scena muzicala din Romania, care, impresionat de succesul international al unor artisti romani precum Inna, Edward Maya sau Alexandra Stan, a decis sa-si lanseze single-ul de debut in Romania.

<<”Go Back in Time” este o piesa de dragoste, care pune pe portativ si in versuri sentimentul de nostalgie pe care il resimti atunci cand intr-o relatie totul s-a schimbat fata de inceputuri, si evoca lupta pe care cuplul o poarta pentru a-si salva iubirea. Am ales Romania ca teritoriu pentru debutul meu solo fiindca sunt atras de cultura tarii voastre, de muzica, veselia si ospitalitatea romanilor.>>, declara Ruben.

Filmarile videoclipului au avut loc intr-un studio foto din Bucuresti si in imprejurimile Capitalei, pe parcursul a 20 de ore, in regia lui Florin G. Botea. Ruben interpreteaza rolul unui fotograf, care incearca sa imortalizeze iubirea dintre el si partenera sa din videoclip, actrita Andreea Diac.

Ruben Villanueva este un artist de origine peruana, nascut si crescut in Lima. La varsta de 20 de ani s-a mutat in UK cu afaceri, acolo unde si-a fondat si o trupa de rock spaniol, proiect despre care veti auzi mai multe in viitor. Acum insa, Ruben a decis sa se concentreze pe cariera solo aici. Decizia a fost luata in urma cu un an, atunci cand artistul a venit pentru prima oara in Romania, tara de care s-a indragostit iremediabil.

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.