Trupa Proconsul amana concertul din 10 Martie de la Sala Polivalenta!

Cu nespus regret, noi, trupa Proconsul, vă anunțăm că suntem nevoiți să amânăm concertul de pe 10 martie, de la Sala Polivalentă. Din motive obiective, care nu țin de noi, #PovesteaNoastră nu mai poate fi spusă în luna martie a acestui an.

Pentru că 17 ani nu sunt puțini, vrem să îi sărbătorim, așa că vom muta concertul în toamnă! De îndată ce vom avea o dată sigură, vă vom anunța! Până atunci, vom munci și mai mult, pentru ca acel concert să fie la înălțime. Pentru voi! Pentru că meritați!

Toți cei care au apucat să cumpere bilete pentru concertul #PovesteaNoastra, anunțat pentru data de 10 martie, la Sala Polivalentă, își vor primi banii înapoi! Vom anunța pe pagina de Facebook cum se va întâmpla asta!

Până atunci, fiți cu ochii pe noi pentru că ducem mai departe campania #UnOmMaiBun, dar și #PovesteaNoastra! Pregătim surprize pentru voi! Concertele din țară vor fi susținute în continuare, pentru că pornim în turneu #PovesteaNoastra, turneu ce se va încheia cu marele concert #PovesteaNoastra, care va avea loc în toamnă, în București!

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne pare rău pentru amânarea concertului.

Ascultati aici cel mai recent single Proconsul – “Un om mai bun”:

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.