Sărbătoriții zilei de 7 octombrie: La mulți ani!

Sărbătoriții zilei de 7 octombrie sunt cântăreața Luminița Anghel și cântărețul Sergiu Cioiu. Echipa site-ului TopRomanesc.ro le urează LA MULȚI ANI!

 

Luminița Anghel este o cântăreață de muzică pop din România. În 2005, a ocupat locul 3 la concursul Eurovision cu piesa „Let me try” compusă de Cristian Faur. 

Solista a debutat la vârsta de 8 ani, în anul 1976, când începe să cânte pe scenele din toată țara. S-a face remarcată mai bine în anul 1987 la Festivalul Național de Muzică Mamaia, iar un an mai târziu începe colaborarea cu Ansamblul «Doina» al Armatei.  Alături de acest ansamblu începe o serie de turnee în țară și străinătate.

 

Sergiu Cioiu este actor, artist scenic, cântăreț și compozitor român, interpret a diferite cântece, aparținând a multiple stiluri muzicale, așa cum sunt jazz, swing, folk și chanson, pe care le-a fuzionat într-un mod cu totul personal și unic, adăugând adesea elemente de muzică populară veche și/sau lăutărească. Cântărețul a avut un moment deosebit la festivalul „Mamaia” într-un mini-recital. 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!