Soprana Gabriela Cristea își lansează prima piesă din carieră – ,,Amintiri”

Artista Gabriela Cristea a lansat single-ul ,,Amintiri”, o piesă pop-opera, prin care vrea să transmită un mesaj esențial, și anume, iubirea.

Gabriela a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală și a activat mai bine de 10 ani pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”. Soprana a avut numeroase colaborări artistice cu spectacole atât în țară, cât și în străinătate.

De compoziția melodiei ,,Amintiri” s-a ocupat Alin Radu, iar de producție Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan și de videoclip Soryn Power Film.

În prezent, Gabriela pe lângă faptul că este soprană și participă la diverse proiecte, aceasta predă și cursuri de canto la propria întreprindere muzicală din Buzău.

,, Prin acest proiect am dorit să scot în valoare relatia pe care o am cu studenții mei. O relație ce se bazează nu doar pe muncă, talent și ambitie, dar și iubire și prietenie. Prin piesa pe care am numit-o personal AMINTIRI, am dorit să scot la iveală bunătatea și iubirea din noi. Melodia reprezintă de fapt nu amintirea unei iubiri, ci faptul că trebuie să ne amintim cum e să iubim, cum să dăruim iubire pentru că și noi la rândul nostru să primim aceeiași dragoste..”, declară soprana.

De asemenea, despre meseria de profesor, Gabriela Cristea mărturisește următoarele

,, Ca și pedagog, în acest business pe care îl practic de 11 ani, pot spune că am avut numeroase reușite, însă cele mai de preș au fost atunci când am fost numită ca fiind -,,Profesorul Anului”, acest lucru s-a întâmplat de-a lungul a 3 ani consecutivi, 2016, 2017 și 2018, anii în care am primit această titulatură”.

 

Artista a ales și câteva dintre studentele ei, pentru a face parte din videoclipul piesei ,,Amintiri”. De asemenea, fetele pe care Gabriela le pregătește au participat la numeroase concursuri, acolo unde au fost și premiate.

Ilona este fostă concurentă la Vocea României Jr. de la ProTv

Ilona – este fostă concurentă la Vocea României Jr. de la ProTv.
Andrada- a participat în calitate de concurentă la X Factor pe Antena 1.

 

Alecsandra – își scrie și compune propriile melodii, iar în curând își publica și propria carte, intitulată ,, Supradoza zilnică de fluturi”

 

Cristina – are participări la numeroase concursuri și festivaluri.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.