Spectacolul dedicat Mihaelei Runceanu, pe data de 1 noiembrie

Amadeus, Andreea si Xenti Runceanu, Silvia Dumitrescu, Alina Sorescu, Miki, Simona Florescu, Marian Stere, Ion Radu, Ioana Sandu, Nicoleta Opait, Bogdan Ionita, Francesca Suciu, Catalin Magdalinis, Rodica Tudor, Camelia Stanciu, Denisa Trofin, Diana Doroftei, Adi Gutu sunt artiştii care au confirmat până la data aceasta prezenţa lor în spectacolul dedicat Mihaelei Runceanu pe care fanii regretatei artistei îl pregătesc pentru data de 1 noiembrie. Ca în fiecare an, toţi artişii cîntă fără a percepe vreun onorariu. Spectacolul va avea loc pe data de 1 noiembrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Una din surprizele pe care organizatorii o pregătesc spectatorilor este prezenţa cunoscutei şi îndrăgitei artistei Stela Enache. În timpul spectacolului, pe un ecran imens amplasat pe scenă, vor fi derulate imagini video cu Mihaela Runceanu.

Echipa Top Românesc, 12 octombrie 2011

Share This:

Leave a Reply

4 comentarii la „Spectacolul dedicat Mihaelei Runceanu, pe data de 1 noiembrie

 • Pingback:Remember Mihaela Runceanu « Mihaela Runceanu

 • 13 octombrie 2011 la 0:26
  Permalink

  Ma bucur ca nici in acest an nu au uitat de aceasta voce MINUNATA….abia astept sa vad acest spectacol minunat!

  Răspunde
 • 13 octombrie 2011 la 10:22
  Permalink

  O VOCE DE AUR CA MIHAELA RUNCEANU NU SE UITA NICIODATA MARILE VALORI TRAIESC VESNIC IN SUFLETELE NOASTRE SI PRIN SUPERBELE CANTECE DARUITE NOUA MARELUI PUBLIC MULT SUCCES LA REALIZAREA SPECTACOLULUI.

  Răspunde
 • 13 octombrie 2011 la 22:30
  Permalink

  Al V-lea spectacol dedicat Mihaelei Runceanu din 2009 pana in prezent. Cu siguranta va fi un eveniment cu totul deosebit. Asa cum au fost si spectacolele precedente.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.