Spectacolul “Pe cine numim… EU! cu SERGIU CIOIU” – One Man Show si multi alti invitati de marca

“SERGIU CIOIU, un artizan al cântecului și al zicerii, numit de unii admiratori, un gentleman al cântecului, surprinde printr-un repertoriu în care muzica servește perfect textul sau poemul. Poezia scrisă devine o adevărată inspirație pentru actorul care o recrează, într-o adevărată fuziune cu spectatorii”.
 
      
După succesul din toamna anului trecut când, la Magazinul MUZICA a avut loc lansarea dublului album Cioiu cântă Mandy. Vântule și alte cântece (Casa de Discuri EUROSTAR) şi după recitalul din spectacolul “Glume pe portativ”, susţinut pe scena Sălii Savoy a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” – unde a debutat în anul 1964, Sergiu Cioiu  a revenit în ţară.
 
         
În această seară, la orele 20.00 vă invităm la premiera spectacolului Pe cine numim … Eu!” cu SERGIU CIOIU – One Man Show care va avea loc la sala TEATRELLI, Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție (Piaţa Lahovari nr. 7).  Va fi un recital în care poezia și cântecul alcătuiesc împreună un excelent spectacol de divertisment! Versurile sunt semnate Alexandru Mandy, Miron Radu Parachivescu, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu, iar muzica Alexandru Mandy, Dan Stoian şi Sergiu Cioiu. Acompaniamentul va fi asigurat de Lyuben Gordievski (clape) și Vlad Crețu (chitare).
           
Sergiu Cioiu se adresează de data aceasta publicului printr-un recital special, teatral, muzical şi poetic, tandru și ironic, intitulat “Pe cine numim… EU” – titlul este un vers dintr-un poem de Marin Sorescu, în care poetul ne… avertizează să fim foarte atenți! Să fim atenți, mai ales, pe cine numim… EU. Acest EU ascuns sub atâtea măști… întocmai ca la teatru.
           
Vor fi prezente numeroase personalităţi ale vieţii cultural-artistice, precum FLORINA CERCEL, DINU SĂRARU, ILEANA VULPESCU, OANA PELLEA, CLAUDIU ISTODOR, DAN CONDURACHE, SORIN DUMITRESCU, CATRINEL DUMITRESCU, OCTAVIAN URSULESCU, SILVIA DUMITRESCU, poetul LUCIAN VASILESCU, ADRIAN URSU, VENERA şi PAUL STÂNGĂ – Casa de Discuri EUROSTAR ş.a.
           
Prezenţa reprezentanţilor Casei de Discuri EUROSTAR care a aniversat 25 de ani de la înființare şi a fost distinsă recent şi a fost distinsă recent cu Premiul Discului la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a UCMR pe anul 2016,  nu e întâmplătoare. Luni, 15 mai 2017, ora 16.00, la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei Sergiu Cioiu va lansa albumul intitulat “Pe cine numim… EU“, un dublu CD: o reeditare a albumului “La o adică” din 1981, LP lansat la T.F.M., cu muzica de Dan Stoian, pe versuri de Marin Sorescu şi Poeme soresciene, în interpretarea lui Sergiu Cioiu, pe un decor muzical de Leonard Constant.
           
Cu doar câteva zile în urmă, artistul, alături de Florina Cercel şi Silvia Dumitrescu a susţinut un alt spectacol – caleidoscop de mare succes „RÂSUL – PLÂNSUL, IUBIREA”, la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova. În acest spectacol, Sergiu Cioiu a jucat rolul unui crooner, alături de cele două partenere, o mare actriță și o vedetă a cântecului pop din România..
         
Pentru Sergiu Cioiu va urma un turneu itinerant cu spectacolul “Pe cine numim …Eu!” One Man Show şi cu lansarea CD-ului cu acelaşi nume ce cuprinde texte după poeziile lui Marin Sorescu, dar şi a dublului album Cioiu cântă Mandy. Vântule și alte cântece:
·        20 mai – Râmnicu Vâlcea, Biblioteca Judeţeană
·        23 mai – Centrul Socio Cultural „Jean Louis Calderon” Bucureşti
·        26, 27 şi 28 mai – Vălenii de Munte – în cadrul Festivalului dedicat lui Miron Radu Parschivescu, Sergiu Cioiu va susţine şi un recital cu piese pe versurile poetului.
             

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.