Succes fulminant pentru trupa Icarus la "Șezătorile iernii" din urbea natală

icarus sezatoriTrupa botoșăneană Icarus, cunoscută din festivalurile de folk din țară, unde a obținut câteva premii importante, a avut un adevărat succes la sfârșitul săptămânii trecute, la manifestările dedicate iernii, intitulate  chiar așa “Șezătorile iernii”. Cei doi băieți din Săveni, care formează trupa Icarus, au cântat, duminică, la Costești în comuna botoșăneană Răchiți, aceasta fiind prima din cele patru, unde Centrul de Creație Botoșani va organiza toată luna februarie acest eveniment.

Trupa a cîntat din compozițiile proprii (se știe că băieții au chiar și piese proprii premiate la festivalurile de gen din țară!), dar și hituri ale mai cunoscuților în genul omului cu chitara, reușind să adune mii de aplauze de la publicul prezent.

La șezătorile iernii organizate de Ion Ilie, directorul Centrului de Creație se împletesc armonios muzica bună, de tradiție cu bogăția culturală a scriitorilor botoșăneni consacrați, dar și aflați la debut sau abia descoperiți cu talent în ale scrisului.

“La Costești-Răchiți, a fost o adevărată sărbătoare!Primiți cu brațele deschise de către oficialitățile localității, cu o sală de oameni arhiplină cu momente artistice și voie bună, am petrecut clipe fericite împreună cu toți cei prezenți! Am cântat compoziții proprii și am transmis publicului bucuria noastra primind înzecit aplauzele lor. Domnul Ion Ilie, directorul Centrului de creație Botoșani,sufletul acestui eveniment a coordonat cu profesionalism și dăruire fiecare moment cultural și a însuflețit mereu atmosfera cu prezența sa de spirit! Costestiul, deși abia acum descoperit de noi, este o localitate de care rămânem legați sufletește, dorindu-ne să revenim în mijlocul acelor -mulți oameni minunați!”, a spus Andrei Cicioc, unul dintre membrii trupei Icarus.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.