The Urs a lansat un nou single: „Pământul”

Renumit pentru versurile sale puternice și melodiile captivante, The Urs își cucerește publicul cu o nouă piesă, care dezvăluie povestea unei legături puternice și a emoțiilor intense care o definesc.

„Pământul”, noul single al artistului The Urs, este o piesă profundă de dragoste care explorează devotamentul și sacrificiul în numele iubirii.

Versurile poetice descriu dorința de a fi alături de persoana iubită în orice formă necesară – un ocean, o floare, umbrela care protejează de ploaie sau pământul sub picioare.

Piesa a fost compusă de Scurtu Gheorghe (The Urs), Vlad Lucan și Laurențiu Duta, textul a fost scris de către Scurtu Gheorghe (The Urs) și Diana Morari, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“Piesa Pământul va face parte din primul meu EP care se va numi: “Apa, Vântul, Focul și Pământul”, adică cele 4 elemente fundamentale, fiecare din ele fiind laitmotivul piesei care îi poartă numele.C ând a venit timpul să scriu piesa Pământul, aveam conceptul general în cap, dar nu știam de unde să încep. Norocul meu e că sunt căsătorit cu un spirit poetic, asa ca intr-o zi a venit soția la mine cu versul “Daca ai fi o floare, aș deveni pământul din care o să crești”. Și uite aici m-a lovit muza, si am scris textul și linia melodică foarte repede. Nu eram însă mulțumit de structura refrenului, și am decis să apelez la ajutorul unui om care știe să facă hituri, iar acel om e Laurențiu Duță, o stâncă de inspirație! Produsă piesa a fost de către Vlad Lucan, omul care stă în umbra zecilor, dacă nu – sutelor de hituri”, a declarat The Urs.

Videoclipul a fost regizat de către Raluca Netca, DoP a fost Alexandru Mureșan, iar producția a fost

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!