Titus Andrei despre Nico

Cu-adevărat carieră în muzică prin talent înnăscut, modestie, muncă, iubire. Iubire și emoție la întâlnirea cu cântecul și cu marele public. El, publicul, i-a apreciat calitățile vocale de excepție și, nu de puține ori, am auzit în jurul meu, spunându-se: “Nico, cea mai bună voce din ’90 încoace”. De ce? A demonstrat că poate cânta orice, oricând, oriunde. Pe scena unui festival care, din păcate, nu mai e, cel al teatrelor de stradă, patru ani consecutiv, cea mai bună solistă. La “Mamaia”, premii importante. La noi, pe scena Sălii Radio, Gala Premiilor Muzicale Radio România. La Cerbul de aur, la Eurovision, în concerte de lux, cu mari orchestre și hituri mondiale din toate timpurile, prezențe în topuri cu piesele și albumele anului, mai ales în genul R&B și multe festivaluri internaționale pe care le-a câștigat. Dar cum spune chiar Nico, totul a început mai devreme.

Nico: Prima melodie cântată de mine a fost, dacă nu mă înșel, “Fără iubirea ta, bineînțeles Viorela Filip. Și ea sună cam așa… Fără iubirea ta/N-ar fi pe lume soare/Nici eu nu aș mai fi/Un țărm de dor scăldat de mare”

Ea a fost cântată cam prin anii 80. Mă bucur pentru prezența mea la “Colecția mea de muzică”. Vă iubim din tot sufletul!

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.