Titus Andrei și un moment special dedicat lui Victor Socaciu


Și cântecul în înțelesul cel mai direct și mai grav al cuvântului este un risc pe cont propriu. El a câștigat și a rămas vocea pe care o auzim și prezența pe care o simțim: Victor Socaciu.

{audio}

Pentru Victor Socaciu sursa inspirației și forța talentului dublate de sinceritate și mărturii într-un stil propriu, au dus la multe asemenea cântece de largă audiență deschide către ceilalți. Căruța cu flori de pe albumul Best of 30 din 2003 înregistrat în studiourile Radio România cu participarea extraordinară a Big-band-ului Radio dirijat de Ionel Tudor care semnează și orchestrațiile.

Mi-aduc aminte ce-mi spunea atunci Ionel Tudor: totul profi. Onoare și plăcere să lucrezi cu Victor Socaciu. Onoare și pentru mine să mă fi bucurat de prietenia trainică a brașoveanului cu multe premii unicat și multă modestie.

Nu și-a revendicat niciodată dreptul de a fi lansat atâtea nume în muzica folk de la Om Bun încoace, contribuind decisiv la relansarea acestui gen muzical. Victor Socaciu, liricul în forță, frumos, tumultos și un mesaj pentru evenimentul de peste două zile: Lanțul Unirii – versuri Adrian Păunescu, scrise în 1982.

{audio}

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!