Transformare vintage la “Te cunosc de undeva”. Spectacol unic realizat de Adrian Enache. Originalul și copia!

adrian Chubby CheckerUna dintre cele mai frumoase melodii din istoria muzicii a fost scoasă de la naftalină și adusă pe scena „Te cunosc de undeva!” de Adrian Enache. 

Cei mai tineri dintre fanii transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!” nu au auzit de Chubby Checker, însă după ce au văzut momentul lui Adrian Enache vor mai asculta, cu siguranță, superba piesă. Ce a avut Adrian și nu a avut Chubby? Atitudine și multă veselie. Ca de obicei, iubitul cântăreț și-a transformat prestația într-un spectacol unic.

Aplauzele și aprecierile juriului nu au întârziat să apară, mai ales că asemănarea cu originalul este 1 la 1.

adrian enache cezarLa rândul său, Enache a fost imitat 1 la 1 de colegul de platou, Cezar Ouatu, care a adus telespectatorilor Antena1 imaginea artistului din anii ’90, când acesta avea plete și se compota ca un rocker.

De altfel, se știe că Enache a cântat mai întâi rock în trup Phoebus de la Galați după care la invitația profesoarei Mihaela Runceanu, se apuca de muzică pop. În ediția de sâmbătă, Cezar Ouatu a interpretat piesa “Trăind ca-n filme”, compusă de Cornel Fugaru.
Artistul s-a clasat pe locul al II-lea în competiția de sâmbătă. Adrian Enache a fost provocat de Cezar Ouatu să recurgă la mișcările picioarelor pe care le executa în filmările de altădată la TVR și, spre suprinderea tuturor, s-a descurcat la fel ca atunci.

Săptămâna aceasta, vor fi difuzate două ediții ale celebrului show: miercuri și sâmbătă, ambele de la ora 20.00.

 

 

 

 

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.