Un nou concert marca Adrian Enache. Special guest: Dida Drăgan. Concertul va aminti de începuturile rock ale artistului!

Adrian Enache continuă concertul început anul trecut, dorind să fac din asta o tradiție pentru cei care îi iubesc muzical. Intitulat 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧, 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐢𝐦ă 𝐄𝐧𝐚𝐜𝐡𝐞 – 𝐄-𝐨 𝐧𝐞𝐛𝐮𝐧𝐢𝐞”, evenimentul va avea loc, pe data de 14 Noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului.

După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va fi  pregătit un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci, însoțite live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class!

Special guest star: 𝐃𝐢𝐝𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧!

Sunt onorat, emoționat și profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împletește forța și sensibilitatea în melodii ca „Rug” sau „Deschideți poarta soarelui”, inconfundabila, Dida Drăgan!

Trei mari voci feminine aflate în top, urcă pe scena alături de Adrian Enache: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago.

Un spectacol din care nu lipsesc șlagărele reorchestrate în maniera proprie din repertoriul proiectului lui Adrian Enache, cu Diana Enache și Rareș Varniote.

Momente de virtuozitate cu Nicu Patoi la chitară și Flavius Teodosiu la saxofon!

Cu participarea extraordinară a trupei Krypton și a corului de copii condus de Cristina Manoliu.

Regia: 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐈𝐨𝐫𝐝𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨𝐚𝐢𝐞

Sponsorul Principal: Catena – Farmacia Inimii

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!