Un nou hit internațional? Ascultă noul single lansat de Vanotek feat. The Code & Georgian

Vanotek este un nume ale cărei compoziţii s-au remarcat atât la noi, cât și în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria, țările scandinave etc.

Acum Vanotek revine cu un single ce promite a fi hit. Intitulat “I’m Coming Home”, noul single este un feat. cu The Code & Georgian şi a fost produs in studiourile Smash Production, în co-producție cu Global Records.

Piesa are un sound deep house care “te prinde” de la primul play, iar vocea îi aparține lui The Code și Georgian, proiecte noi în România, artiști talentați de la care vom auzi în curând piese noi.
I’m Coming Home” a fost compusă de Anastasia Sandu împreună cu Vanotek, Catana Ionuț, Alex Cotoi, Sorin Seniuc și Adriana Rusu, iar mix și master Sergiu Musteață.

Încă de la vârsta de 17 ani, Vanotek începe să compună muzică și are colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Bălan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și mulți alții.

Piesele produse de Vanotek împreună cu Sorin Seniuc pentru proiectul Havana “Vita Bella” și “Que Sera, Sera” au “invadat” YouTube-ul unde au acumulat peste 21 de milioane de vizualizări, respectiv peste 3 milioane de vizualizări.

De asemenea, Vanotek a avut un an bun alături de Yanka, cele două piese “Jungle” și “My Heart is Gone” au cucerit publicul din România, iar piesa Corinei cu Mira și Skizzo Skilzz a fost unul dintre hiturile acestei veri în România.

Filmările videoclipului au avut loc în România, în regia lui Michael Mircea.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.