Vanotek feat. Georgian & The Code au adus cel mai modern sound pe scena Eurovision România

Cunoscut mai mult în afara graniţelor pentru muzica pe care o produce, Vanotek a reuşit o performanţă remarcabilă în cadrul Selecţiei Naţionale pentru Eurovision. Împreună cu Georgian şi The Code, Vanotek a fost la un pas de a reprezenta România la Eurovision 2016 în Stockholm.

După ce în semifinala din 4 martie, piesa “I’m coming home”, a fost salvată de public la televot, iată că în cadrul finalei de duminică, 6 martie, a reuşit să se claseze pe locul 2 în preferinţele publicului, după Ovidiu Anton.

Georgian MargaritPuşi serios pe treabă, băieţii au dat ce-au avut mai bun din ei şi au încercat să convingă publicul şi juriul că au un produs muzical bun pentru anul 2016 şi pentru Eurovision. Dacă în semifinală juriul i-a criticat deoarece piesa lor nu are refren, în finală Vanotek, The Code & Georgian  au venit cu o versiune îmbunătăţită care a avut şi refren.

Sound-ul modern al piesei ce te prinde de la prima ascultare, prezentarea scenică simplă dar foarte actuală şi autentică, timbrul vocal deosebit al lui Georgian, precum şi susţinerea casei de producţie Global Records, le-au adus un număr de 4702 voturi.

Este cu siguranţă o reuşită pentru noul val de tineri interpreţi cu succes la radio care, reuşesc să aducă ceva nou, fresh şi inovativ şi la selecţia pentru Eurovision. Jos pălăria, băieţi! (doar la figurat, fiindcă la propriu ne place cum vă stă cu ea).

VEZI MAI JOS PRESTAŢIA DIN SEMIFINALA ŞI FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016

Piesa „I’m Coming Home” a fost compusă de Anastasia Sandu împreună cu Vanotek, Catana Ionuț, Alex Cotoi, Sorin Seniuc și Adriana Rusu, iar mix și master Sergiu Musteață. Videoclipul oficial a fost filmat în România, în regia lui Michael Mircea.

Vanotek a început să compună de la 17 ani, iar în cartea lui de vizită se află colaborări de succes cu artişti precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava şi mulţi alţii.

Piesele produse de Vanotek împreună cu Sorin Seniuc pentru proiectul Havana „Vita Bella” și „Que Sera, Sera” au „invadat” YouTube-ul unde au acumulat peste 21 de milioane de vizualizări, respectiv peste 3 milioane de vizualizări.

De asemenea, Vanotek a avut un an bun alături de Yanka, cele două piese „Jungle” și „My Heart is Gone” au cucerit publicul din România, iar piesa Corinei cu Mira și Skizzo Skilzz a fost unul dintre hiturile verii trecute în România. Compoziţiile lui Vanotek s-au remarcat în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria, țările scandinave etc.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.