VUNK feat. Lidia Buble lansează singleul “Vino, du-te”

În fix o săptămână de când au lansat colaborarea „Vino, du-te”, VUNK şi Lidia Buble ne prezintă videoclipul piesei ce deja a cucerit topurile de specialitate; fiind încă din prima zi cea mai descărcată piesă din România, dar şi una dintre cele mai căutate melodii.

„Vino, du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor.

Piesa a debutat şi în topul Spotify 50 Romania, unde a ajuns pe locul 12, sau în topul Apple Music, pe poziţia 46, iar parcursul single-ului „Vino, du-te” continuă in topurile muzicale. În plus, şi în topul platformei Deezer, piesa ocupă primul loc.

“Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admiraţie, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste”, a declarat Cornel Ilie.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.