WRS va reprezenta România la concursul Eurovision

România și-a ales reprezentantul pentru concursul Eurovision care anul acesta se va desfășura la Torino, Italia. WRS a obţinut 59 de puncte, învingându-i pe Dora Gaitanovici, locul trei, şi Kyrie Mendél, locul doi.

Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu au făcut parte din juriul care a ales reprezentantul țării noastre la Eurovision. Pe lângpă votul juriului, a existat și votul  de telespectatori (prin SMS), punctajul acordat de public având ponderea celui acordat de un jurat.

12.599 de telespectatori au votat, sâmbătă seară, la finala Selecţiei Naţionale.

Numele real al lui WRS (pronunțat urs) este Andrei Ionuț Ursu și este născut în Buzău în 1993.

El a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS, scrie HotNews.ro.

În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți Shot. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică.

În momentul de față, Ucraina este dată de casele de pariuri ca având cele mai mari șanse să câștige Eurovision 2022 din Torino, în contextul conflictului inițiat de Rusia în această țară.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!