Xenia Costinar pregateste multe surprize pentru 2017

Dupa colaborarea cu DJ Project pentru piesa “Ochii care nu se vad”, talentata Xenia Costinar, o artista cu un potential mare dintre artistii noii generatii de la Cat Music, se pregateste de lansarea unui single solo.

“A fost un an perfect! Imi doresc ca piesele pe care le voi lansa alaturi de Cat Music sa aiba succes, atat national, cat si international. Va doresc tuturor sarbatori fericite! Va imbratisez cu drag”, declara Xenia.

Tanara artista, cu un timbru exceptional, a castigat de-a lungul timpului numeroase premii nationale si internationale. La doar 20 de ani, Xenia are in palmares un numar impresionant de trofee, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, “Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele. Xenia a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare, iar in prezent este studenta la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica).

Pe langa o voce cameleonica, Xenia Costinar si-a exprimat talentul muzical si prin instrumentele la care a invatat sa cante si isi cucereste de fiecare data prietenii de pe Facebook cu numeroase cover-uri live.

https://web.facebook.com/XeniaCostinarOfficial/

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.