A încetat din viață George Nicolescu. Dumnezeu să-l odihnească!

George Nicolescu s-a stins, astăzi, din viață la doar două săptămâni după ce a împlinit vârsta de 74 ani. Ziua lui de naștere era pe 12 martie.

Artistul născut la Ploiesti a făcut Școala din București pentru pacienții cu ambliopie, apoi gimnaziul și liceul (1960-1968) la Școala Pentru Orbi din Cluj.

Debutul său muzical a fost în 1970, când  a câștigat premiul întâi la festivalul „Tinerețe pe portativ”.

Câțiva ani mai târziu, a început colaborarea cu compozitorul George Grigoriu. În 1973, cei doi au lansat șlagărul  „Eternitate”.

Lume muzicală a rămas șocată de pierderea artistului:

Cantautorul Andrei Păunescu:

S-a stins GEORGE NICOLESCU. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie. „Viața noastră unde e, viața noastră ce-ați făcut cu ea?” 

Cântărețul Cezar Ouatu:„

Ca de la ploieștean la ploieștean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veșnice, las și eu aici un fragment din “Eternitate” in memoria celui ce a fost interpretul și artistul senzațional al acestei capodopere muzicale, #GeorgeNicolescu!!!

Ionel Tudor:

„S-a stins din viata George Nicolescu… Vocea de aur care a lansat celebrul cantec „Eternitate”, de George Grigoriu. Drum lin catre stele, in eternitate, George!”

Daniel Iordăchioaei:

În aceaată dimineață, dragul nostru, minunatul nostru coleg și prieten, George Nicolescu, a murit după o grea suferință! 🖤Prefă-te, inimă, în stea! Vrem o altă Ordine de zi!”

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!