Adrian Enache și Alexandru Arșinel, în recital la Festivalul Aurelian Andreescu

Adrian Enache își așteaptă fanii la un recital electrizant pe scena Festivalului "Aurelian Andreescu"

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” reia începând de anul acesta Festivalul Național de Muzică Pop “Aurelian Andreescu”. Evenimentul, ajuns, anul acesta, la cea de-a XVII-a ediție, se va desfășura în perioada 8-10 decembrie și va aduce pe scenă, în recital, artiști de marcă ai scenei românești. Deocamdată, s-a bătut palma cu Adrian Enache, care va susține recital, pe data de 10 decembrie, chiar în seara de gală și cu Alexandru Arșinel, care va cânta publicului, vineri, 9 decembrie, după ce concurenții vor evolua în fața juriului. Tot recital vor susține și mai tinerii Alin Gherghișan și Andreea Cernica, cea din urmă, deținătoarea trofeului la acest festival în 2007.

Organizatorii susțin că, în prezent, se negociază și cu alte vedete ale scenei românești pentru încă un recital la această nouă ediție a festivalului.

Tinerii talentați care doresc să participe la unul din cele mai importante concursuri de muzică românească, grație și celui în memoria căruia se organizează acest festival, sunt așteptați la preselecții, pe data de 8 decembrie, începînd cu ora 10.00. “Juriul din care vor face parte personalități marcante ale muzicii românești și avem chiar și surprize aici, va audia începînd cu ora 10.00, tinerii care vor veni și va sta pînă la ora 4, 5, 6 chiar și mai tîrziu, pentru a-i asculta pe toți. Așteptăm cât mai mulți tineri să participe la preselecții deoarece vor fi evaluați de nume mari ale muzicii românești”, ne-a spus Dan Dimitriu, sufletul acestui festival.

Detalii despre regulamentul Festivalului “Aurelian Andreescu” puteți citi aici.

Echipa Top Românesc, 1 decembrie 2011

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.