Akcent – turneu cu casa închisă în SUA

Pe 21 septembrie, Akcent a început noul turneu de promovare al albumului “Love the Show” în Statele Unite ale Americii, traversând continentul american de pe o coastă pe cealaltă în două săptămâni, susținând show-uri cu casa închisă de fiecare dată!

Fanii l-au așteptat nerăbdători pe Adrian Sînă pe scena și au cântat alături de el atât piesele de pe cel mai nou album “Love The Show” dar și cele peste 20 de hituri incluse în show-ul live Akcent.

adi-sanaUnul din concertele sale a avut loc îAston Manor, Seattle, pe data de 24 Septembrie, iar pe aceeași scenă în această vară au urcat celebrități precum Drake, Lil Wayne, Justin Bieber, JaRule, DMX, Wiz Khalifa și Blink 182. Concertele din Aston Manor sunt renumite pentru atmosfera incendiară rezultată iar asta s-a văzut și în filmulețul postat de Adrian pe pagina de Facebook – pagina Adrian Sînă are peste 720.000 de likeuri iar pagina Akcent vine cu un fanbase impresionant de peste 3,6 milioane de fani din toată lumea.

Vezi aici atmosfera incendiară de la showul din Seattle:

https://www.facebook.com/AdrianSinaOfficial/videos/1333183503382335/

Din Seattle, Adi a plecat direct spre Los Angeles unde pe lângă propriul concert mai era invitat la deschiderea unui nou restaurant alături de vedete precum James Corden (carpool karaoke), Demi Lovato, Joe Jonas, Jessica Lowndes, Lily Collins, Christina Milian și mulți alții. Artistul a făcut cunoștință cu James Corden și au făcut și un selfie împreună!

Turneul “Love The Show” a continuat în Chicago pe 1 octombrie cu un alt show live, la care au răsunat tare “Amor Gitana”, “Boracay” și “Boca Linda” s-au numărat printre piesele care au ținut distracția în toi până dimineața!

Cea mai recentă oprire a fost în New York, unde biletele au fost sold out într-un timp record. Organizatorii au fost atât de impresionați de cererea de bilete încât au pus deja la cale un turneu nou ce va avea loc în câteva săptămâni!

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.