Videoclipul piesei #Tortura, interzis total de către YouTube săptămâna trecută este din nou online

Săptămâna trecută, în urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente și imorale, cei de la You Tube au luat decizia directă de a elimina videoclipul piesei “Tortura” de pe Contul Oficial al Pepe Latin Music la numai 30 de ore după ce acesta fusese urcat online. “Sărutul” din finalul videoclipului a fost nu numai “tortura” lui Pepe din povestea clipului ci și motivul principal din cauza căruia atât contul cât și materialul video au fost eliminate.

După analizarea contestației asupra deciziei, contul de YouTube a fost recuperat imediat și începand de ieri și videoclipul este din nou online, bineînțeles, conținând atenționarea 18+, așa cum a fost de la început.

“Era o chestiune de timp și eram sigur că aceasta se va întâmpla mai ales după ce contul de You Tube de la Pepe Latin Music a fost reactivat foarte repede. Rămân însă la părerea că imediat ce, într-un fel sau altul, se depășește zona “obișnuitului” lucrurile pot degenera foarte ușor din acel moment nemaicontând nimic fie chiar și libertatea de a alege de unul singur, ce când, și mai ales cum. ”

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.