AVA & Connect-R au lansat single-ul ,,Emotii”

AVA și Connect-R au lansat single-ul ,,Emotii”, astazi, de Dragobete, chiar de ziua de nastere a artistei. Se anunta a fi colaborarea momentului in Romania, vocile celor doi artisti, armonizandu-se perfect.

Emoții este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte 3 lansate până în prezent: ,,Hai pleacă”, ,,Vrei nu vrei” feat. Dorian și ,,Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea.

Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

,,Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită.” – a spus Connect-R despre noul featuring.

Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același timp luxury oferită de apartamentul prezindețial din Hotelul Sheraton.

,,Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre.” – a declarat AVA despre mult așteptata colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost elaborată de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația – realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.