A fost aleasă melodia cu care Roxen va participa la Eurovision

Roxen: „Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată”, a declarat Roxen, odată cu risipirea emoțiilor legate de alegerea melodiei”.

Videoclipul, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen și sentimentele sale, portretizate de către artiști de dans contemporan.

Povestea din spatele clipului este aceea a unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior.

Cu toate că este în permanență înconjurată de temeri, care dețin controlul asupra ei, artista reușește să se elibereze de ele, recâștigă controlul și devine din ce în ce mai puternică și încrezătoare în forțele sale.

“ În clip, am încercat să redăm cât mai bine mesajul piesei și să ținem foarte mult cont de faptul că este unul personal pentru Roxen. Mă bucur de fiecare dată când lucrăm împreună și mai ales că am reînceput treaba pentru Eurovision. Ne place foarte tare ce a ieșit și sperăm că și vouă”, a spus Bogdan Păun.

Share This:

Leave a Reply

One thought on “A fost aleasă melodia cu care Roxen va participa la Eurovision

  • 5 martie 2021 la 21:56
    Permalink

    O jelanie emo fãră nimic spectacular care să o scoată în evidență. N-a învãțat nimic Liana Stanciu din eșecul cu Ester Peony? Piesa asta îi aceeași Mărie cu o altă pălărie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!