Biletele pentru Robbie Williams s-au pus in vanzare. Biletele promotionale sunt deja epuizate!

afis-robbie-williams-concert-romania-2015-210x300Marcel Avram si D&D East Entertainment au sustinut o conferintă de presă, în care au confirmat concertul Robbie Williams la Bucuresti, pe 17 iulie, în Piata Constitutiei.

Considerat, la această oră,  cel mai de succes entertainer pop din lume, Robbie Williams va cânta pop si jazz, aproximativ două ore si jumătate.

Productia spectacolului va fi una impresionată, Marcel Avram spunând că echipamentele si decorurile vor veni la Bucuresti în 40 de tiruri.

La concertul-în premieră în România- sunt asteptati în jur de 60.000 de spectatori, Williams fiind unul dintre cei mai doriti artisti (alături de U2 si Coldplay).

Asa cum s-a întâmplat în 1992, când concertul Michael Jackson de la Bucuresti a fost filmat si a putut fi văzut în lumea întreagă, Marcel Avram a început discutile pentru filmarea show-ului Robbie Williams, dar trebuie ca mai multi oameni si factori de decizie sa cada de acord.

Valentin Vasiloiu,  ‎Managing Director la Eventim crede că acest concert va fi foarte repede sold out, având în vedere că Robbie Williams are în România un număr impresionant de fani.

Biletele sunt în vânzare, începând de ieri, ora 16.00, la urmatoarele categorii Normal Circle, Golden Circle, Diamond Circle- în picioare si tribuna VIP- cu loc pe scaune.

Concertul de la Bucuresti este inclus în turneul  “Let Me Entertain You 2015”, care urmează să debuteze pe 25 martie, la Madrid si include show-uri atât în săli mari cât si în aer liber.

Alte spectacole vor avea loc la

Barcelona (26 martie)

Paris (30 martie)

Moscova (12 aprilie)

Bratislava (18 aprilie)

Tel Aviv (2 mai)

Robbie Williams (41 de ani) si-a început cariera muzicala în cadrul  trupei Take That în 1990. În 1995, a părăsit formatia, urmând o carieră solo de mare succes. Dacă alături de Take That a vândut 25 de milioane de discuri, ca artist solo a avut vânzări de peste 55 de miloane de albume si 17 milioane de single-uri. Williams a intrat în Cartea Recordurilor după ce, în doar o zi a vândut 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006.

Biletele pot fi procurate de aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.