Cantautorul Mircea Rusu nu mai este primar

Cantautorul Mircea Rusu a pierdut primaria comunei pe care o conducea de 12 ani. Artistul a tinut sa se adreseze publicului sau su locuitorilor din comuna pe pagina sa de Facebook cu un mesaj pe care il relatam integral:

 

Asa cum in sala de spectacol , publicul este suveran, la fel , in exercițiul alegerilor, oamenii sunt singurii in măsura sa aleagă tot ce este mai bun pentru ei. Vreme de 12 ani am avut onoarea sa conduc destinele comunei mele.

Am cunoscut si muncit împreuna cu oameni dăruiti si cu vocatie, colegii mei de zi cu zi si echipa consilierilor mei. Împreuna , in toti acești ani , am reușit sa facem lucruri pe care , sunt convins , le va da timpul dimensiunea si importanta lor. Am reusit , cu entuziasm, încredere, unitate si bunacredinta.

Si pe aceasta cale țin sa le multumesc tuturor. Imi asum fara ezitare eșecul acestor alegeri , cu conștiința împăcată insa ca am dat tot ce-am avut mai bun chiar si in încercările in care n-am reusit.

Nu înțeleg sa comentez in niciun fel rezultatul. Felicit învingătorul , echipele învingătoare , cu convingerea ca vor face pentru Band mult mai mult decât am reușit noi si se vor dărui comunitații cu toată priceperea pentru care au primit încrederea alegătorilor, singurii care merita tot ce-i mai bun.

Le doresc succes cu toată sinceritatea! In ce ma privește, ma voi dedica muzicii mele , preocupărilor artistice si publicului din România după o lunga despartire in care mi-a lipsit mai mult decât am marturisit si mult mai mult decât mie însumi mi-am spus. Sanatate, bucurie si toate cele bune!

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Cantautorul Mircea Rusu nu mai este primar

  • 9 iunie 2016 la 20:59
    Permalink

    Da si dupa doua zile zice ca se bucura ca a scapat de aceasta comuna si de “oamenii prosti” de aici. Felicitari!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.