După succesul de la Eurovision, The Code lansează piesa “Spaceship” în colaborare cu Jackie Vegas

The Code lansează piesa “Spaceship” în colaborare cu Jackie Vegas.

Piesa a fost compusă de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionuţ Catană (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

Videoclipul piesei “Spaceship” a fost regizat şi filmat de Michael Mircea, cel care a făcut şi videoclipurile “I’m Coming Home”, “My Heart is Gone” sau “Diggy Down” – INNA şi prezintă povestea de dragoste cu aventuri şi peripeţii a unor îndrăgostiţi.

The Code The Code (pe numele lui Ionuţ Catană) este originar din Focşani, a studiat la liceul de muzică din Iaşi. A devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecţia Naţională Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek şi Georgian şi piesa “I’m Coming Home”, datorită votului publicului.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul şi compozitorul principal din trupa Harlequin Jack, solistul formaţiei Tourette Roulette cât i basist/chitarist în trupele We Singing Colors şi Crowd Control. Activează pe scena muzicii underground din România începând din 2007 până în prezent, timp în care a susţinut peste 250 de concerte alături de trupele în care activează dar şi solo, în marea majoritate a României cât şi în străinătate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova). De-a lungul timpului a colaborat pe scena şi în studio cu diverşi artişti din scena locală (Nopame, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizzares, Jurjak, Stema, Charlie Boy And The Rabbit King). X Factor România unde a fost aclamat atât de juriu cât şi de public.

“Colaborarea dintre mine şi The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care mă ştiam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentată piesa şi a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un “feeling” de vară şi de evadare alături de persoana dragă. Faptul de a fi împreună împotriva lumii, cu un rucsac în spate, călătorind peste tot fără griji. De aici am venit şi cu ideea de “Spaceship”, care invoacă lipsa graniţelor pământeşti. Aşa e câteodată cu iubirea asta, te duce până la stele.” – Jackie Vegas

Piesa “Spaceship” este lansată la Global Records, casa de discuri care are în portofoliu artişti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Lariss, Yanka, Mira, Ivana, Lori, Vanotek.

© Foto: TVR (Georgian, The Code & Vanotek)

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.