De 5 ani pe net. La mulţi ani!

Am avut o revelaţie duminică seară: 20 ianuarie. 5 ani. Da, sunt 5 ani de când am lansat acest site, de când viaţa mea a căpătat adrenalină pentru că s-a manifestat în direcţia ei preferată, MUZICA ROMÂNEASCĂ!!! Acum 5 ani, adică în 2009, i-am propus lui Titus Andrei să facem un site pentru emisiunea Top Românesc, de fapt îi spusesem doar de un blog. Mi-a fost drag de această colaborare benevolă, din pasiune pentru muzica noastră. Siteul există şi azi tocmai pentru dragul acesta de a promova şi a susţine muzica românească.

Nu e mai simplu s-o fac decât atunci când exista TOP ROMÂNESC la radio, lipseşte ceva în ecuaţia lui de bază, formula, clar, nu e completă. Dar muzica românească are nevoie de un spaţiu în plus de a fi susţinută, aşa încat, pe această cale vă invit prieteni ai emisiunii, ai siteului, ai artiştilor noştri, să rămâneţi alături de TopRomânesc.ro, să construim în continuare pentru că, dacă şi noi, grupul acesta mic sau mare, noi, cei care iubim muzica românească, noi, cei care abia aşteptăm un concert cu artistul sau trupa preferată, noi, cei care am fi în stare să ne luăm bilet de tren pentru un concert în capitală chiar dacă domiciliul nostru e la Baia Mare, Iaşi, Botoşani sau Braşov, noi, cei care putem trimite un sms sau o scrisoare să cerem un artist sau trupă să fie difuzat la radio sau tv, noi, cei care avem habar să comentăm despre un eveniment muzical şi avem habar pentru că ne preocupă, noi, cei care îi iubim pe artişti necondiţionat, noi, cei care putem sta şi câteva ore într-un beci al unei biblioteci ca să mai găsim niscaiva informaţii ori poze despre muzica de altădată, noi, cei care mai avem încă timp să ne bucurăm de muzica lor, nouă sau veche, să ne surprindem minţile cu informaţii interesante, noi, cei care mai citim de drag pentru muzica românească, aşadar, dacă şi noi ne dispersăm, ne rupem, ne pierdem în mulţime, atunci să nu ne mirăm că nu se mai ascultă adevărata muzică autohtonă, că oamenii nu mai sunt ROMÂNI cu muzica lor. Continuăm pentru MUZICA ROMÂNEASCĂ.

Autor: Ioana Matfeev

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „De 5 ani pe net. La mulţi ani!

  • 20 ianuarie 2014 la 23:40
    Permalink

    La multi ani, Echipei Top Romanesc!Felicitari pentru cea mai buna echipa ce se daruie trup si suflet pentru iubitorii muzicii romanesti. Sa fiti sanatosi si fericiti! Cu drag, Ina din Beius.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.