“Doar pe a ta” – piesa pe care o fredoneaza toata Romania

Edward Sanda, cel mai nou artist din gasca Famous Production, inregistreaza record dupa record cu single-ul sau de debut – Doar pe a ta feat. Ioana Ignat.

 

Edward Sanda, sau Edy, cum ii spun prietenii si apropiatii, s-a alaturat echipei Famous Production in urma cu un an si a devenit in scurt timp artistul momentului. Piesa lui de debut, ‘Doar pe a ta’ (feat. Ioana Ignat), a intrat inca de la lansare in topul celor mai difuzate piese pe radio si TV, iar acum este no. 1.

“Doar pe a ta” este piesa pe care o fredoneaza toata Romania, fiind cea mai descarcata piesa romaneasca de pe iTunes, cumuland peste 17.000.000 de vizualizari pe YouTube si fiind in top 5 al celor mai cautate piese prin Shazam (a fost multe zile la rand pe prima pozitie), cu peste 130.000 de cautari.

Piesa ‘Doar pe a ta’ este compusa de catre Sandor Biro (Shandree), un producator muzical talentat din echipa Famous Production, care a mai livrat piese de succes pana acum, el fiind cel care a compus si binecunoscuta piesa a Deliei, ‘Ce are ea’.

Edward se pregateste sa isi lanseze urmatorul single, compus tot de Shandree, iar recent a realizat un mash-up din refrene romanesti, ‘Shape Of You vs. Hituri romanesti’, alaturi de Claudia, o alta artista din gasca Famous.

Artistul pregateste o surpriza pentru ascultatorii sai: urmatorul sau clip il va avea ca ‘guest star’ pe Randi si va fi regizat tot de catre Tranda, cel care a realizat videoclipul piesei ‘Doar pe a ta’.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!