Noul sezon al emisiunii „Duelul pianelor”, cu noutăți, din 7 octombrie, la TVR2

Noul sezon al emisiunii „Duelul pianelor” va începe, în curând, la TVR2. Provocarea noului sezon pentru producătorii emisiunii va fi, cu siguranță, concurența pe care o vor avea cu mai cunoscutul show de televiziune  ” Te cunosc de undeva”  de la Antena 1. Și asta deoarece emisiunea moderată de Adrian Enache,  împreună cu Paula Seling și Ovi Jacobsen, va fi difuzată, sâmbătă, începând cu ora 20.00, adică fix pe același tronson orar cu emisiunea amintită.

Emisiunea „Duelul pianelor” este o producție proprie a Televiziunii Române, realizată și produsă de Iuliana Marciuc și Cristina Lazăr. Regizorul emisiunii este Cezar Ghioca de la Teatrul de revistă Constantin Tănase. Emisiunea este un show muzical cu participarea, în calitate de invitați, a unor vedete supuse unor provocări, în general, muzicale.

Noul sezon al emisiunii aduce și noutăți. Una dintre acestea constă în ideea că oameni de rând, profesioniști în cu totul alte domenii decât muzica, să fie provocați la cântare. Ca și în primele sezoane, emisiunea va fi rețeta ideală pentru două ore de muzică live bună, de întâlnire cu artiștii adevărați, de revelații muzicale, de frumos prin muzică. Și un lucru demn de semnalat e că emisiunea este o producție proprie și nu împrumutată, ceea ce rar se mai întâmplă azi în România mai ales în zona emisiunilor de divertisment.

Noul sezon al emisiunii „Duelul pianelor” va începe pe data de 7 octombrie, de la ora 20.00.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!