“Epana” propunerea muzicală pentru această vară de la Lariss

larissLariss a crescut în şase luni, câţi alti artişti într-o carieră. S-a lansat în luna decembrie a anului trecut cu “Dale Papi“, iar piesa a devenit hit aproape imediat. Rezultatul: peste 23 de milioane de vizualizări pentru videoclipul de pe YouTube.

Acum Lariss a făcut pasul următor în cariera sa cu un nou single: “Epana“.

Lariss a scris această piesă împreună cu colegii ei de studio, Shift şi David Ciente de la Midiots Production.

Regia videoclipului Epana poartă semnătura lui Anton Sandu, care a mai colaborat şi cu Shift, Maximilian, Radio Killer.

La filmările clipului am intrat într-o altă lume, eram cu gândul la triburile de amazoane. A fost o experienţă tare, mai ales că am filmat doar pe timpul nopţii şi am avut “şansa” să mă metamorfozez prin styling” a declarat interpreta.

Lariss, pe numele ei real Larisa Borza are 25 de ani și s-a născut la Iași, ”the city of poetry”, după cum îl descrie tânăra artistă. S-a mutat în București odată cu intrarea la Academia de Muzică din capitală, unde i-a avut ca profesori pe Mircea Tiberian și Crina Mardare.

Cursurile ei favorite au fost cele de improvizație, în cadrul acestora având posibilitatea de a experimenta cu diferite influențe și moduri de a interpreta. Pentru a vedea ce i se potrivește cel mai bine, a încercat mai multe stiluri muzicale, de la jazz la folclor, R&B, rock și pop.

Primele apariții pe scenă au fost ca backing vocalist pentru Paula Seling în cadrul participării acesteia la Eurovision.

Lariss pare hotărâtă să ia cu asalt și topurile internaționale din Turcia, Grecia și lumea latină, în spatele artistei aflându-se 2 echipe puternice de management precum Fonogram Records și Global Records care se ocupă de Inna și Alexandra Stan. De fapt, aceasta din urmă o consideră pe Lariss “noua revelație din muzică”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.