Festivalul de folk Chira Chiralina, la final de noiembrie. Înscrierile până pe 11 noiembrie!

Cea de-a XIV -a ediție a festivalului de folk Chira Chiralina de la Brăila va avea loc anul acesta în perioada 26-27 noiembrie. Cei interesați se pot înscrie până pe data de 11 noiembrie, iar concursul se va desfășura live. Înscrierile se pot face până pe data de 11 noiembrie.

Potrivit organizatorilor, ”pe toată durata festivalului vor avea loc recitaluri de muzică folk prin care tinerii concurenți vor putea veni în contact cu nume consacrate ale genului”. Pot participa concurenți cu vârste între 14 și 35 de ani. Concursul se desfășoară live, iar câștigătorul Marelui Premiu al ediției precedente va susține un recital, în calitate de invitat special. Totodată, câștigătorul Trofeului din cadrul concursului online de muzica folk ”Pe aripi de chitară…” (organizat în luna mai 2020) va susține, de asemenea, un recital de 20 minute pe scena Festivalului Național de Muzică Folk ”Chira Chiralina”.

În urma preselecției, vor rămâne în concurs 14 concurenți stabiliți de juriul de preselecție. Ordinea intrării în concurs se va decide prin tragere la sorți sau cu respectarea cerințelor tehnice. Clasamentul se va realiza pe baza notelor acordate de juriu, ca medie aritmetică. Foarte important, participanții la festival au obligația prezentării Pașaportului verde (dovada vaccinării anticovid) sau dovada testului RT-PCR nu mai vechi de 72 ore.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.