Irina Rimes și Grasu XXL lansează videoclipul emoționant al piesei „Pentru totdeauna”

Piesa “Prentru totdeauna”, lansată pe 7 Octombrie, a fost îmbrăcată într-un videoclip emoționat care egaleză sensibilitatea cuvintelor celor doi artiști, Irina Rimes și Grasu XXL. Povestea este despre regăsirea sinelui în urma unei despărțiri dureroase cu urmări adânci.

Versurile au fost scrise de către Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.

“Sunt fericită să lansez acest videoclip care sper să vă impresioneze. Nu pot să zic că este ceva diferit, însă am depus mult suflet, fiind onorată să scot o piesă cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a placut piesa foarte mult. Fără prea multe strategii, fără campanii gândite în avans pe Instagram și TikTok, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a facut singură feat și clip. “Tare a durut” săgeata de la final, a durat o “săptămână să mă recuperez”, dar a meritat 🙂 Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni.” a declarat Irina Rimes despre colaborare.

 

Share This:

Leave a Reply

One thought on “Irina Rimes și Grasu XXL lansează videoclipul emoționant al piesei „Pentru totdeauna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.