Ianna Novac lansează “Ederlezi”

Soprana pop-opera, Ianna Novac șochează din nou pe plan muzical! De aceasta dată Ianna Novac surprinde cu o nouă versiune a celebrei piese „Ederlezi”, cunoscută publicului în interpretarea lui Goran Bregovici.

Ianna Novac lanseaza „Ederlezi”. Pe toți cei pe care i-a obișnuit cu sonoritățile de operă, soprana îi va uimi cu o abordare originală, o îmbinare pop-rock cu influențe etnice din zona balcanică reprezentative pentru această piesă. Varianta “Ederlezi” a Iannei captivează de la primul și până la ultimul sunet atât datorită interpretării spectaculoase a artistei, cât și a aranjamentului orchestral semnat de Daniel Alexandrescu (K1).

”Mi-am dorit foarte mult să introduc această piesă celebră în repertoriul meu. „Ederlezi”este una dintre piesele mele preferate, unde sufletul cântă la unison cu glasul meu. Sper ca varianta pe care am încercat noi să o readucem în fața publicului să aiba cel puțin la fel de mare succes ca varianță originală.”

Ianna Novac pregăteste lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, ce vă cuprinde cele mai frumoase piese din cele mai reprezentative zone muzicale ale lumii, un album multicultural pe care se va regasi si piesa „Ederlezi” alături de alte piese celebre cântate într-o manieră pop-opera .

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.