INNA, Antonia și Carla’s Dream vor susţine un concert drive-in la Romexpo, pe 19, 20 şi 21 iunie

INNA, Antonia și Carla’s Dream se află între artiştii care vor cânta la Romexpo, în zilele de 19, 20 şi 21 iunie, în „The Concert drive-in!”, anunţă organizatorii Global Records.

În contextul actual, pentru respectarea măsurilor de distanţare socială, fanii îi vor putea urmări pe artişti în toată această perioadă, live, din maşină.

Programul „The Concert drive-in” este: 19 iunie – Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen; 20 iunie – INNA, Irina Rimes, The Motans şi 21 iunie – Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane, Oscar.

Accesul în cele trei zile se va face începând cu ora 19.00.   Biletele puse în vânzare sunt pentru o maşină. Cei care îşi doresc să participe la eveniment trebuie să ţină cont de faptul că în fiecare maşină sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeaşi familie.

De asemenea, aceştia vor putea asculta concertele prin intermediul sistemului audio din maşina personală, pe o frecvenţă care va fi comunicată la faţa locului, iar aplauzele vor fi înlocuite de data aceasta de sunetul claxonului.   Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!