Ioana Ignat a lansat single-ul „Tacerea”. Artista se pregătește de lansarea primului album muzical!

Botoșăneanca Ioana Ignat revine cu o piesă nouă intitulată  „Tacerea”. Melodia „Tăcerea” este compusă de către Ioana Ignat și va fi inclusă pe primul material discografic al artistei, care va fi lansat în curând.

Recent, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez. A fost pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul „If Tomorrow Never Comes” când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care a completat aceasta premiera.

În videoclipul piesei „Tacerea”, Ioana Ignat interpreteaza un personaj feminin implicat într-o relatie în care cuvintele și comunicarea lipsesc cu desăvârșire. Alături de Ioana, în proiectul video, apare actorul Adrian Nartea, jucând rolul unui partener silențios. Interacțiunea dintre cele doua personaje este doar la nivel nonverbal, iar finalul videoclipului îi aduce într-o postura inedită.


Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 65 milioane de vizualizări.

T

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.