Irina Rimes a lansat clipul piesei “Dans”

Irina Rimes a lansat cea de-a doua piesa de pe noul album, “Cosmos”, piesa intitulata “Dans”. O coproductie Quantum Music si Global Records, piesa urmeaza stilul inconfundabil al artistei si are un videoclip animatie cu referiri la lumea interioara a fiecaruia.

Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune si de data aceasta sufletul pe hartie si transmite emotii prin intermediul muzicii sale: “Dans a fost piesa mea preferata inca de cand am scris-o. Am facut-o intr-o joaca cu Alex Cotoi. Astazi se implineste un an de cand s-a nascut si, ca o coincidenta, chiar in momentul in care scriu aceste randuri compun pentru a doua oara in studioul in care am creat aceasta piesa, acum un an de zile. E o piesa speciala pentru mine, nu neaparat datorita mesajului, ci a valorii pe care o are in contextul frumoasei si fructuoasei prietenii cu producatorul meu de suflet, Alex Cotoi”, a declarat artista.

Videoclipul piesei “Dans” a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DoP Alex Muresan. Clipul este o animatie ce surprinde o stare interioara, o lume personala. Personajul clipului este unul fara identitate, care se afla singur intr-o lume imaginara unde se redescopera.

Desi piesa face referiri la un dans in doi, singurul personaj al clipului intra intr-un joc interior si se lasa purtat intr-un dans imaginar cu propriile reflexii din oglinzile din oras. La finalul anului trecut, Irina Rimes a lansat cartea-album “Cosmos” in cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Opereta Ion Dacian.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.