Margareta Pâslaru vine la “Cerbul de Aur”

Margareta Pâslaru va fi una dintre invitatele speciale ale ediției aniversare de anul acesta a festivalului internațional “Cerbul de aur”. Momentan, nu se cunosc informații cu privire la prezența cunoscutei și îndrăgitei interprete, dar se știe, cariera marii artiste a fost strâns legată de festivalul de la Brașov.

Cum comunică artista pe blogul personal, în 1968, Margareta primea mențiunea juriului, iar în 1969 susținea un recital format din 12 piese, alături de propria trupa condusa de Rolf Albriht.

În 1997, Margareta revine la Cerbul de Aur impresionând printr-o cântare acapella a cântecului “Săraca inima mea”.

În 2008 Margareta a înmânat un premiu, cunoscut fiind faptul că artista acordă distincții unor tineri merituoși în domeniul artelor mai ales.

Margareta Pâslaru a lansat, anul acesta, albumul  „Providența”, cu ocazia celor 60 de ani de activitate. Discul poate fi procurat acum online accesând siteul acesta aici. 

Discul a fost lansat pe data de 29 martie, iar muzica şi o parte din texte sunt semnate de Margareta Pâslaru. Versurile altor piese cuprinse în album sunt semnate de Ana Blandiana, George Bacovia, George Ţărnea, Oscar Wilde, Marius Tucă, Elena Farago, Constanţa Buzea. Înregistrările au fost realizate în Studioul Jolt Kerestely.

Albumul aniversar este realizat în beneficiul Asociaţiei Nevăzătorilor din România.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.