Nicola dă ore de canto. Vezi cum și ce trebuie să faci ca să înveți muzică de la celebra solistă!

Milioane de proiecte pentru Nicola.  Cursurile de canto sunt  unul dinte ele.  Îndrăgită pentru farmecul său aparte, glasul puternic și numeroasele hituri lansate de-a lungul anilor, celebra solistă, Nicola, are o surpriză pentru cei dintre noi care iubim muzica, dar mai ales pentru cei care vor să cânte pe o scenă.

Că tot suntem în preajma zilei de 1 iunie…. Există oare cineva care, copil fiind, nu a visat măcar o dată să devină artist?…. Visul tău poate deveni realitate.

Într-un scurt interviu telefonic, artista ne-a povestit despre noul său proiect. “Cursurile de canto, respirație și atitudine scenică pentru toți cei care își doresc cu adevărat să devină artiști”.

Nicola ne încurajează spunând că: “vârsta nu are nici o importanță când îți dorești să investești în tine și să te dezvolți. Și pentru asta nu-ți trebuie decât un smartphone pe care să-l loghezi la o retea de internet”.

Așadar, dacă am reușit să va stârnim curiozitatea, accesați pagina de Facebook a artistei aici sau pe cea de Instagram, pentru mai multe detalii.

Autor: Georgiana Barabulă

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.