Ovidiu Mihăilescu, aproape de lansarea unui nou disc. Vezi despre ce e vorba!

Cantautorul Ovidiu Mihăilescu se pregătește de lansarea unui nou album. Materialul discografic va fi mai special decât de obicei, deoarece va cuprinde melodii  pe versuri din poezia clasică, se arată pe Telebuzz.ro.

E un album cu o tentă nouă, eu am scos de regulă albume pe versurile mele, mai la zi cu ce se întâmplă la noi… Acum am dorit să scot un album care să reflecte poezia clasică și am poeți diferiți, de la Nichita, Labiș, Păunescu, Eminescu la poeți mai noi Clara Mărgineanu, Spiridon Popescu, Horia Gârbea, Adrian Frățilă”, ne-a spus Ovidiu Mihăilescu. Discul se numește Pariu pe Prietenie, denumirea lui venind de la Cenaclul de folk și poezie păstorit de Sorin Teodoriu și Clara Mărgineanu.

Albumul este și un omagiu adus poetei Clara Mărgineanu cu care artistul a fost prieten: ,,Titlul l-am luat de la  Cenaclul de folk și poezie păstorit de Sorin Teodoriu și Clara Mărgineanu și e un omagiu în plus adus acestei poete speciale care apare pe album cu două poeme-cântec. Albumul sună cumva altfel, e mai cald, mai puțin comecial, însă cred eu, e un pas înainte pentru mine ca artist”.

Noul album al cantautorului Ovidiu Mihăilescu va fi lansat până la sfârșitul acestui an.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.