Radu Sârbu a lansat un nou single: ” Way 2 Love”/ (Way to love)…”

După scurt timp de la lansarea celui mai recent single “Răspuns”, Radu Sirbu  își bucura publicul din nou cu o piesa romantică însă de data aceasta în limba engleza, mult mai ritmata si dansanta. Piesa se numește ” Way 2 Love”/ (Way to love)…

 În doar cateva ore de la lansare piesa a adunat zeci de mii de vizualizari pe YouTube și reacții din partea fanilor artistului, acesta multumindu-le pe paginile sale de socializare.

 Piesa este produsă în studiourile Rassada Music din Bucurest si compusa de Radu Sirbu și Ana Sirbu.

Radu Sirbu: După cum știm cu toții atunci cand iubesti, în suflet nu e doar liniște și pace, mai sunt și momente în care inima ta iubește pe cineva însă acel cineva este total indiferent iar tu încerci din răsputeri să-i atragi atenția, să-i cucerești dragostea. Piesa “Way to Love” / “Un fel de a iubi” este despre asta. Va invit s-o ascultați pe Spotify, Apple music, Youtube etc.

 Radu Sirbu activează în prezent în Bucuresti/Romania în calitate de producător muzical, artist interpret și compozitor și conduce alături de Ana Sirbu Label-ul, casa de producție muzicală Rassada Music, având la activ colaborări și lansări cu artiști atât din România și Moldova cât și internaționali.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.