Sincronul lui Cornel Fugaru, din nou la TOP ROMÂNESC

sincron-making-ofÎntre piesele propuse pentru clasamentul lunii august, se regăsește și un remake la o piesă mai veche lansată de trupa Sincron din care făcea parte regretatul compozitor Cornel Fugaru, considerat întâiul megastar al muzicii românești.

Cel care s-a hotărăt să prezinte hit-urile SINCRON într-o manieră modernă nu este altul decât fostul basist al grupului, Mircea Tudoran. Și nu doar pentru că nostalgia vremurilor de început l-au urmărit de-a lungul carierei ci și pentru că, sau poate mai ales pentru a readuce în atenția publicului frumoasa moștenire lăsată de Cornel Fugaru fondator și solistul grupului Sincron.

În perioadele trecute de turneu (în Riviera turcească 2013) seara o petrecea pe scenă, iar ziua cu trupa în studio muncind la proiectul ,,Sincron Revival”.  În toți cei 30 de ani departe de casă, Mircea a cunoscut o viață  plină de succese artistice alături de muzicanții săi din grupul cu numele ‘Michael Tudor Band’ sau chiar și ‘Tribute to ABBA’. Dar de oricât de multă faimă s-a bucurat, amintirile din perioada Sincron, turneele, petrecerile cu prietenii săi de acasă l-au urmat pretutindeni.

Dorința de a continua proiectul Sincron, gândul de a reveni aici, “la rădăcini”, unde s-a născut și s-a format ca artist l-au determinat să se întoarcă și să încerce să readuca în inimile publicului român atmosfera anilor ’70, când alături de Cornel Fugaru “încingeau” o HĂULITA DE LA GORJ sau ne desfătau cu balada MORARUL. Mai multe detalii aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.