The Motans prezintă noul single “August” cu videoclip oficial

The Motans lansează single-ul “August”,  mult așteptat de fanii artistului, împreună cu videoclip oficial.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș și Alexandru Cotoi, iar producția Alex Cotoi și Stanislav Cojocari.

Videoclipul piesei “August” a fost filmat în Chișinău de către BR Films – Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP), aceeași echipă cu care lucrează Carla’s Dreams pentru videoclipurile lor.

“Această piesă a fost ca un experiment pentru mine. Este pentru prima data când am abordat o altă modalitate de a compune. “August” este o piesă specială și mă bucur de ceea ce a ieșit. M-am dedicat 100% ei, cu tot sufletul și sper ca fiecare ascultător să se regăsească în ea”, a spus Denis Roabeș (The Motans).

Vedetele din România au putut asculta în premieră piesa “August” și au fost toți încântați de sound, de producția neașteptată, de concept, de versurile speciale:
INNA, Antonia, Irina Rimes, Șatra B.E.N.Z, Nicoleta Nucă, Alina Eremia, precum și Sergiu, Andrei și Olix (Kiss FM), Greeg, Onuc și Sebastian Coțofană, George Zafiu (Europa Fm), Eugen Rusu (Radio România), Mihai Morar și Daniel Buzdugan (Radio ZU), Bari Laufer & Razvan Petre (Bucuresti FM), Ionut, Shurubel si Bogdan (Virgin Radio)

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!