Vunk a lansat un nou single intitulat „Un scaun lângă noi” și anunță apariția unui nou album. Vezi în ce orașe ajunge trupa cu noul disc!

VUNK împlinește în acest an 30 de ani de activitate.

„A venit momentul să schimbăm ce „era miercuri spre joi” și să spunem #DeLuniPânăDuminică; așa se numește noul album semnat  VUNK care ne crează un nou spațiu de joacă pentru minte și suflet. Albumul va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu 16 februarie 2024.”, se arată într-un comunicat de presă. 

În același comunicat, se mai arată că albumul „De luni până duminică” este un bloc de cântece, un bloc în care fiecare apartament este un cântec, iar asta înseamnă că aici pot locui milioane de oameni. Așadar, pe noul material avem 26 de apartamente muzicale, în care totul e plin de viață și sens. Piesele de pe noul album sunt ca niște povesti pe care le-am auzit stând pe scara blocului, între etaje, în lift, în fața blocului pe scară, privind pe geam la ceilalți vecini sau auzindu-i ce povestesc stând la rând la magazinul de la parterul blocului: diferite, în cuvinte simple, uneori cu umor, uneori serios.

Cu această ocazie, VUNK pleacă într-un turneu național și ajunge în zece orașe din țară;

Craiova, Focșani, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Iași, Galați, Constanța, iar de 1 martie VUNK urcă pe scena de la Arenele Romane, în București. Detalii despre programul turneului și bilete se găsesc aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!