Akcent si Lora lanseaza mult asteptatul videoclip „Lasa-ma asa”

Akcent si Lora au lansat clipul piesei care i-a adus din nou impreuna! Videoclipul  „Lasa-ma asa” s-a dovedit a fi la fel de dinamic, plin de viata si energetic ca si piesa, iar imaginile povestesc despre lupta de a fi tu insuti intr-o lume care incearca sa-ti impuna alte viziuni.

Artistii au fost nerabdatori si entuziasmati sa filmeze impreuna, iar rezultatul i-a bucurat deopotriva!

Dupa ce au ajuns pe primul loc in topurile radiourilor romanesti cu „My Passion” si in top 20 in peste 10 tari din toata lumea in anul 2011, liderul Akcent si Lora au gandit o varianta speciala a noului single „Lasa-ma asa”.

„Intre vocile noastre a existat mereu o chimie speciala si cred ca a scris istorie la vremea respectiva. vine cu ceva nou, cu un sound fresh si ma bucur ca Lora a simtit piesa asta la fel de tare ca mine, atunci cand am compus-o si produs-o in studiourile Akcent Music.” – a declarat Adrian Sina, liderul Akcent.

„Mi-a placut la nebunie din primul moment in care am auzit-o si a fost gand la gand cand Adi m-a sunat si mi-a propus sa incercam o varianta speciala. Nu am mai lucrat impreuna de ceva ani si, cand am inregistrat „Lasa-ma asa”, mi-am adus aminte de ce am ajuns sa lucrez cu el de la inceputurile mele, e un om extraordinar.” – a completat Lora.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!